Imie: Inrea
Klasa: Shilien knight [Elitarny Rycerz]
Kr±g: 42
O mnie: Rycerka która od mlodych lat poszukuje przygut. Curka jednego z pogromców Antharasa. Odzieciczyly po Ojcu wole walki,si³e i spryt po³aczone te wszystkie cechy robi± zemnie prawdziw± wojowniczke ale nikt tego nie docenial . Od wielu lat bl±kam siê samotnie po swiecie od czasu do czasu organizuj±c wyprawy.
Pragnê do³±czyæ do waszego grona poniewa¿:
Jestescie dobrze zorganizowan± grupa Chciala bym poznac smak przygut ktorych u was nie brakuje:)
Czego oczekuje:
1. Poznania mi³ych ludzi z kórymi mo¿na wybrac sie na jak±¶ wyprawe
2. Milej zabawy ale bez przesady
3. Wspó³pracy
Co mogê wnie¶æ:
Je¿eli chodzi o rzeczy materialne to nie jestem zbyt bogata ale w miarê mo¿liwo¶ci postaram sêiê co¶ wnie¶æ
Bêdê mogla wnie¶æ swoje umiejetnosci i wole walki
o boze MOJE OCZY....!!!!!! nie nie , po przeczytaniu pierwszych kilku slow
zdecydowanie PRZECIW, ja nie wiem skad sie tacy ludzie biora...
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum