jeszcze Cie nie skre¶lam ale wole znaæ twoj± by³± postaæ (je¶li mi podasz jej imie moge obiecaæ Ci anonimowo¶æ, ale jako lider chcia³bym jednak wiedzieæ co w trawie piszczy )
_________________ _________________________________________
"Don't fear the darkness. Fear what it hides."
Tu jest strona na ktora prosze byscie weszli i na dole w prawym boku sa "REKLAMU GOOGLE" i przydalo by sie jakbyscie czasem poklikali ;], a moze cos z elektroniki sie przyda:D
Klasa: Szlachcic
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 3:13 pm
Odkladam na razie na bok kwestie tego, ze chciales nas zrobic w balona, choc bardzo mi sie to nie podoba.
Nie wiem po prostu czy jest sens dyskutowac o kandydaturze do MG biorac pod uwage, ze nie ma miejsca nawet dla Calki. A jesli byloby to jedno miejsce to wlasnie ta postac mialaby dla mnie pierwszenstwo.
_________________ Believe me when I tell you
Life will not break your heart
It will crush it
Nie wiem po prostu czy jest sens dyskutowac o kandydaturze do MG biorac pod uwage, ze nie ma miejsca nawet dla Calki. A jesli byloby to jedno miejsce to wlasnie ta postac mialaby dla mnie pierwszenstwo.
Zgadzam sie z Tob± odrazu lepiej niech iath zdecyduje czy chce znalezec do innego klanu z KG i czy my mu na to pozwolimy... Bo do MG jest za duzo chetnych a miejsc nie ma, nie ma nawet kogo wyzucic bo wszyscy graja..
Zgadzam sie z Tob± odrazu lepiej niech iath zdecyduje czy chce znalezec do innego klanu z KG i czy my mu na to pozwolimy... Bo do MG jest za duzo chetnych a miejsc nie ma, nie ma nawet kogo wyzucic bo wszyscy graja..
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 8:31 pm
Przeciw, oszukiwaæ trzeba umieæ ^^
PS. Namarius my¶la³em, ¿e z ¿on±
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 9:55 pm
Hmm.. Wydaje mi sie, ze Ci zalezy jednak moja pozycja taka sama jak wczesniej. Wstrzymuje sie, a co bedzie dalej to zobaczymy po tym, co Lot powie:)
ten screen mnie osobi¶cie nie interesuje, w moim klanie nie ma miejsca dla oszustów, w dodatku takich co nawet screen nie potrafi± podrobiæ... Pewnie ludzie bêd± siê tu jeszcze wypowiadaæ, wiêc jak bêdziesz zna³ wynik g³osowania to zagadaj do Thorthasa, mo¿e on zgodzi siê Ciebie przyj±æ na jak±¶ próbe czy co¶.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum