Chcialbym wam powiedziec cos o tym rekrucie, jest to osoba ktora podczas wojny jaka prowadzil jej wczesniejszy klan "Alsophis" przeciwko sojuszowi "Indivis" poprostu zwiala ! marudzac ze wojna jest zla bo niemozna koxac i traci %. Jest to typowa postac ktora zmienia klany jak tylko wybucha jakis konflikt a ona sama niema mozliwosci zdobywania poziomow.
Dziekuje za chwile uwagi i pozdrawiam <klania sie ponownie poczym odchodzi>
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 2:32 pm
Guziel napisał/a:
<klania sie> witajcie.
Chcialbym wam powiedziec cos o tym rekrucie, jest to osoba ktora podczas wojny jaka prowadzil jej wczesniejszy klan "Alsophis" przeciwko sojuszowi "Indivis" poprostu zwiala ! marudzac ze wojna jest zla bo niemozna koxac i traci %. Jest to typowa postac ktora zmienia klany jak tylko wybucha jakis konflikt a ona sama niema mozliwosci zdobywania poziomow.
Dziekuje za chwile uwagi i pozdrawiam <klania sie ponownie poczym odchodzi>
mhm, kiedy byla wojna Plaga vs Ruba tez zwialem.. kiedy byla wojna LT vs Mindon i Runedar tez ucieklem, i to jak szybko.. napisalem juz wczescniej w tym temacie czemu odszedlem.. ale faktem jest tez ze marudzilem o % i sprzecie.. bo wojna z Homkiem i bizu C/B nie jest taka fajna..
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez WKzO Sro Mar 14, 2007 4:47 pm, w całości zmieniany 1 raz
czy laskawie osoby ktore NIE SA U NAS W SOJUSZU moga sie nie wypowiadac nt rekrutow? Arrow tak samo pieprzyl kawalki jaka to Vae jest zla, leniwa, nie chce w niczym pomagac i jakos nic z tych rzeczy sie nie potwierdzilo
Guziel NIE WYPOWIADAJ sie w rekrutacji KG skoro NIE JESTES W SOJUSZU, tym bardziej ze jestes w klanie w ktorym do niedawna byl Blenor - takie gadanie wyglada mi tylko na zalosna probe zepsucia jego reputacji, bo odwazyl sie odejsc z twojego klanu (dokladnie takie same slowa kieruje do Arrowa)
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie wypowiadam sie czy jestem za czy przeciw bo jasna sprawa ze niejestem uwas w sojuszu i niemam do tego prawa. Szanuje wasz sojusz i mam w nim tez kumpli wiec chcialem wam dac informacje co do motywu jego odejscia z poprzedniego klanu.
musi ze mna pocwiczyc pvp
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Czw Mar 15, 2007 10:08 pm
Guziel - ostrze¿enie, tematy takie jak ten nie s³u¿± do tego typu komentarzy. Jedyn± form± wypowiadania siê przez osoby z zewn±trz w sprawie rekrutów jest zg³oszenie niesp³aconych d³ugów albo ¶ciganie kandydata przez osoby lub klany.
WKzO - je¶li minê³a Ci ju¿ kara, odezwij siê do mnie jutro po 16 w grze.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum