Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 6:41 pm
Lasq napisał/a:
Svarte napisał/a:
Xardus ja to Ciê w ogóle nie pamiêtam. Lasqurix co¶ mi mówi³, ale mnie to nie od¶wie¿a pamiêci. Skleroza albo co¶ hehe.
Co¶ tam mówi³ bo my¶lalem, ¿e pamiêtacie siê z Mjolniru. Ale mo¿e nie byli¶cie w tym samym czasie - nie wiem, to dawno temu by³o.
Ej no przyjmijcie go... - bo juz nie ma kogo biæ powoli
w mjolnirze bylam jako xaresix...
ja ciebie pamietam
a nie ma kogo bic powoli? masz racje... tylko sie duchy spotyka.. a reszta z wrogow kg jakos po miastach siedzi... juz nie ma takiego zerga jak na poczatku wojny... pewnie i frekwencja wam spadla do 10%.. hehehe no coz... tak to jest jak sie porywa z motyka na slonce
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Ale jako osoba z obozu przeciwnego chcia³a bym mieæ takich przeciwników jak on.
Na poziomie, kulturalny, opanowany, po walce mo¿na normalnie pogadaæ
gdyby do mnie kandydowa³, chcia³a bym mieæ takiego klanowicza. Kandyduje do was? chcê mieæ takiego przeciwnika.
Hagra,
Szalona Porucznik na s³u¿bach Guntai Chimaru
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 8:45 am
widze, ze 'wrogowie' przegladaja nasze forum... i pewnie podbieraja nam klanowiczy (rekrutow) :p a tak powaznie - hagra dawno cie nie widzialam :p
a propo swarte nadal nie mam zdania o graczu... zauwazylam tylko, ze dawno sie tu nie wypowiadal.. czyzby stracil chcec do noszenia barw czerwonej smierci?
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sob Maj 19, 2007 12:04 pm
Za, zg³o¶ siê do Roghara w grze.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum