Witam nazywam się Michał, w grze DoctorWhoPL. Gram Gladiatorem 44lvl, następnie Duelist'om aż do Tyrr Warriora. Dlaczego? Lubię postacie, które zadają duży dmg.
Ile gram? Zależy to od dnia ale średnio po 3h - 4h. Jeżeli mam więcej czasu to rzecz jasna, że dłużej. Natomiast nie przesadzam z grą, kiedy trzeba coś zrobić, pouczyć się, pomóc rodzinie to gram wtedy po 1h albo w ogóle nie.
W L2 nie grałem wcześniej to jest moja pierwsza postać, natomiast zamierzam grać w niego do końca. Jest to dla mnie naprawdę ciekawa, fascynująca gra, która warta jest uwagi.
Tak posiadam mikrofon, słuchawki i ts'a 3 oraz 2 oraz umiem się nim posługiwać w szczególności 3, 2 trochę mniej.
Tak jak już wspomniałem nazywam się Michał, mam 14 lat i jestem uczniem pierwszej klasy gimnazjum. Interesuję się grami komputerowymi, w szkole lubię takie przedmioty ja WF, matematyka, informatyka, polski, fizyka i chemia.
Przeczytałem wszystkie punkty regulaminu i je akceptuje.
Mam siostrę ma 23 lata, koleżanki również.
Ostatnio zmieniony przez Algor Pią Gru 30, 2011 2:06 am, w całości zmieniany 1 raz
Nom, ekhm trochę młody.. 2x młodszy ode mnie . Ale debilem nie zalatuje sądząc po tym, że przynajmniej wie gdzie się stawia przecinki i kropki ;p.
Byłbym nawet skłonny dać ZA okresem próbnym (do klanu MG np), o ile zmienisz postać na jakąś z normalnym imieniem.. Lubisz polski, super coś wymyślisz. Jak nie to polecam generator imion fantasy.
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
Diva, Witam. Co do imienia lubię tę nazwę. Wziąłem ją z mojego ulubionego serialu. Nie chciałbym jej zmieniać ale kłucić się o to nie będę. Mam nadzieje, że większość osoób przegladających ten post będzie ZA. Zasmucił mnie jednak kolega Larkon. ALe jego głos jego decyzja, wybór. Jak uważacie tak głosujcie. Pozdrawiam Doktorek .
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 12:54 am Re: DoctorWhoPL
DoctorWho napisał/a:
W L2 nie grałem wcześniej to jest moja pierwsza postać, natomiast zamierzam grać w niego do końca.
Do konca czego? Swiata, zycia... czy zamierzasz przejsc mmo?
Chlopaczek troche mlody, ale nie wiek o czlowieku swiadczy a poziom.. tu akurat wydaje mi sie calkiem w porzadku. Jestem ZA przyjeciem, chocby na okres probny. I nie do MG na wygnanie do magazynu z secondami, chyba ze miejsce w klanie sie konczy i trzeba juz sojusz robic. Bo inaczej to kazdy by sie zniechecil z zerowym onlinem :>
Tak sie sklada ze dzis mam dobry dzien a wiec zaczynamy Nie znasz mnie ani ja ciebei oraz nie pilismy razem wiec nie jestsmy kolegami Polonista nie jestem, ale jakbys chociaz przeczytal 2 razy swoje podanie i naniols niewielkie poprawki sklonnybym byl dac"za" popimo ze tu same stare degeneraty a ty masz dopiero 14 lat. Dalej rozpisywac mi sie juz nieche
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Czw Gru 29, 2011 1:16 am
Moja pierwsza reakcja byl szeroki usmiech na twarzy, troszke infaltywne to podanie. Lubisz polski, chemie, wf... No to dobrze dla ciebie napewno. Natomiast my raczej nie porozmawiamy z Toba na takie tematy. Po prostu nie wiem czy znajdziesz tutaj atmosfere i ludzi z ktorymi bedziesz sie dobrze czul. Z drugiej strony jednak wydajesz sie byc inteligentny jak na swoj wiek i przede wszystkim widac ze masz jakies tam "ja", spodobala mi sie reakcja na post Larkona. Tego czesto twoim rowiesnikom brakuje.
Osobiscie potrzebuje troche czasu do namyslu, o ile wiem ze nie rozmawiam z idiota, o tyle musze ocenic czy w klanie znajdzie sie nisza dla takiej osoby jak ty. Bo jesli w ogole zdecydujemy sie dac ci szanse, to nie ulega watpliwosci ze bedziesz wyjatkiem - nie gra u nas nikt w twoim wieku (choc niektorzy czasem maja tendencje do zachowan na takim poziomie, ale ta historia to juz na inny raz).
Poza tym chcialbym poznac zdanie jak najwiekszej liczby klanowiczy zanim podejme ostateczna decyzje. Prosze, napiszcie co sadzicie o tym chlopaku i o tym czy widzicie dla niego przyszlosc w KaranGurth.
Dajcie mu żyć, przecież umiejętność demoralizacji młodych w tym klanie jest praktykowana od pokoleń i została wyćwiczona do perfekcji. Kolejny "KaGiek" w Polsce, trenowany od małego, niczym spartanin, w gadaniu głupot i byciu zawsze 'anty' spowoduje kryzys gospodarczy w kraju ;x
A poważnie: obojętne ;x
up:
Przez pobyt w KG twój problem bycia pojebanym raczej się pogłębił ;p
Ostatnio zmieniony przez Asyril Czw Gru 29, 2011 3:56 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie martwcie się o mnie. Nie jest to pierwsza gra, w której gram ze starszymi od siebie. Od podstawówki grałem w Combat Arms'a z kolegami, któzy mieli po 16, 18 lat. Kilka lat po Combat Arms'ie grałem w AVA, BOI z kolegami, którzy mieli po 18, 24 lata. Więc myślę, że da sobie rade. Po prostu szukam klanu, który da mi dobry starw w grze, z ktorym będę mogł porozmawaić na temat gry i nie tylko ale też, żeby można było się pośmiać z różnych rzeczy .
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 1:23 am
Niestety. Ostatecznie ja również doszedłem do wniosku, że jesteś zbyt młodą osobą do naszego towarzystwa. Mimo wszystko życzę powodzenia. Nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem klanu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum