Hej, jako ze wkrotce bede cierpial na prawdziwy nadmiar czasu, myslalem czy nie odkurzyc troche GoDa (pierwotne konto z tankiem 95 pchnalem wiec albo sam bym cos kupil albo wycisnal od nowa)
i tu jest wlasnie pytanie do was. Jak tam sie trzyma serwerek i ludziska na nim? W razie jakbym chcial pocisnac, idzie dalej jak dawniej znalezc druzynke bezproblemowo na PartyMatching? (Glownie chodzi mi o pt dla tankow, to juz pewnie nie te czasy co mialem na poczatku serwera ze o przebudzonego tanka to sie o mnie 5 pt bilo ).
Pozdrawiam Paulus
P.S Jestem ciekaw czy ktos jeszcze widuje moja postac ktora pchnalem, Snejku?
Hej, jako ze wkrotce bede cierpial na prawdziwy nadmiar czasu, myslalem czy nie odkurzyc troche GoDa (pierwotne konto z tankiem 95 pchnalem wiec albo sam bym cos kupil albo wycisnal od nowa)
i tu jest wlasnie pytanie do was. Jak tam sie trzyma serwerek i ludziska na nim? W razie jakbym chcial pocisnac, idzie dalej jak dawniej znalezc druzynke bezproblemowo na PartyMatching? (Glownie chodzi mi o pt dla tankow, to juz pewnie nie te czasy co mialem na poczatku serwera ze o przebudzonego tanka to sie o mnie 5 pt bilo ).
Pozdrawiam Paulus
P.S Jestem ciekaw czy ktos jeszcze widuje moja postac ktora pchnalem, Snejku?
Nie pamiętam na jakim serwerze zaczynałeś(tzn, czy przeniosłeś sie potem na Arie) ale party matching w stosunku do Arii ma to do siebie że istnieje:) Ogłoszeń jest ful, tak że bez problemu zrobisz wszystkie insty (włącznie z tymi end game) nawet z samymi randomami.
Online sie trzyma dobrze powiedziałbym że nawet tak samo jak na Core w szczycie (Ofc nie mam na myśli pierwszych dni po starcie:P).
W każdym razie, Xor ma racje.
Tak.
Ostatnio zmieniony przez HaarmenSheltar Sro Gru 05, 2012 1:26 pm, w całości zmieniany 1 raz
Od samego poczatku gralem na Core, tam Partymatching dzialalo genialnie, jestem ciekawy czy dalej tak samo pyka
A tanka jak juz mowilem pchnalem jak moja ekipa wymiekla, ale obecnie mysle powaznie nad powrotem w sumie nawet wykoksanie tego od poczatku mnie nie przeraza (w koncu na Core przez miech nie bylo PA a exp szedl turbo szybko)
Jak konczylem, bylo swieze harmony (kartia i te sprawy), duzo sie obecnie zmienilo na tych nowych kronikach co wprowadzili?
Klasa: Tyrr Warrior
Wysłany: Sob Gru 08, 2012 6:01 pm
Skoro mowisz ze pchnales tanka to spodziewam sie raczej ze bedziesz robic postac od nowa
Bynajmniej powiem to tak:
Jesli mowisz ze bedziesz mial mase czasu na gre to zrobienie postaci 1-86 zajmie Ci max tydzien ( jesli grywasz w godzinach nocnych 1-3 dni ) - zrobione jest ulatwienie dla nowych postaci, powstal mentoring i quest RB 40-85
Majac mentora masz bonusowo podwojny exp za rb( srednio za kazdego rb w dobrym pt -5/+5 lvli roznicy postaci od lvl-a RB, kazdy w pt dostaje 3-4 lvli za zabicie go. Masz na stale buffy ISSa-a ze wzgledu ze masz mentora do 85 lvla ( do 40 lvla zabijesz solo 2-3 RB i masz 40)
Tak wiec wykoksanie postaci przy takiej dyspozycyjnosci czasem nie stworzy Ci zadnych problemow
W patchach doszlo jedynie pare poprawek , dual class certy i dodatki, kilka dodatkowych instancji od 90 lvla
Pomijam tutaj oczywiscie PA,- razem z PA jeszcze szybciej wykoksasz postac
Serwer sie trzyma, Tank i Healer jest nadal poszukiwany w duzym stopniu, wiec pt zawsze znajdziesz, jak nie klanowe insty to z Turkami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum