Imie: Mefiso Klasa: Palus Knight Planowana profesja: Blade Dancer Motywacja Wstapienia do Klanu: Jestescie dobrym klaniem domyslem sie wiem ze dzienki wam bende mugl duzo osiagnac. Historia: Urodzilem sie w Wioscie Mrocznych Elfow mojim marzeniem bylo zostac dobrym wojownikiem szkolilem z mysla ze to pomoze i pomogalo gy juz mialem 15 lat pozegnalem sie z Wioska poniewaz wyruszlem do miatsa Gludio tam sie szkolilem dalej , w wieku 20 lat mialem chrzest na pierwsza profesje, wkoncy zaczolem szukac klanu zapytalem sie o Karan Gurth a tam powiedzeli mi ze mam przyjsc tutaj . Czego oczekujesz:pomocy w rozwijaniu sie a wzamian bende godnie reprezentowal kaln. Jestem wierny i napewno was nie oklamie mozna na mnie liczyc .
Motywacja wstapienia do klanu: Jestescie dobrym klaniem domyslem sie wiem ze dzienki wam bende mugl duzo osiagnac.
Historia:Urodzilem sie w Wioscie Mrocznych Elfow mojim marzeniem bylo zostac dobrym wojownikiem szkolilem z mysla ze to pomoze i pomogalo gy juz mialem 15 lat pozegnalem sie z Wioska poniewaz wyruszlem do miatsa Gludio tam sie szkolilem dalej , w wieku 20 lat mialem chrzest na pierwsza profesje, wkoncy zaczolem szukac klanu zapytalem sie o Karan Gurth a tam powiedzeli mi ze mam przyjsc tutaj .
Czego oczekujesz:pomocy w rozwijaniu sie a wzamian bende godnie reprezentowal kaln. Jestem wierny i napewno was nie oklamie mozna na mnie liczyc .
Mnie to nie zafascynowalo Przeciw albo popraw bledy bo ledwo co rozumiem.
Motywacja Wstapienia do Klanu: Jestescie dobrym klaniem domyslem sie wiem ze dzienki
wam bende mugl duzo osiagnac.
Historia: Urodzilem sie w Wioscie Mrocznych Elfow mojim marzeniem bylo zostac dobrym wojownikiem szkolilem z mysla ze to pomoze i pomogalo gy juz mialem 15 lat pozegnalem sie z Wioska poniewaz wyruszlem do miatsa Gludio tam sie szkolilem dalej , w wieku 20 lat mialem chrzest na pierwsza profesje, wkoncy zaczolem szukac klanu zapytalem sie o Karan Gurth a tam powiedzeli mi ze mam przyjsc tutaj . Czego oczekujesz:pomocy w rozwijaniu sie a wzamian bende godnie reprezentowal kaln.
Jestem wierny i napewno was nie oklamie mozna na mnie liczyc .
Motywacja Wstapienia do Klanu: Jestescie dobrym klanem domyslam sie wiem ze dzienki wam bende mugl duzo osiagnac.
Historia: Urodzilem sie w Wioscie Mrocznych Elfow moim marzeniem bylo zostac dobrym wojownikiem szkolilem sie z mysla ze to pomoze i pomogalo gdy juz mialem 15 lat pozegnalem sie z Wioska poniewaz wyruszlem do miatsa Gludio tam sie szkolilem dalej , w wieku 20 lat mialem chrzest na pierwsza profesje, wkoncu zaczolem szukac klanu zapytalem sie o Karan Gurth a tam powiedzeli mi ze mam przyjsc tutaj .
Czego oczekujesz:pomocy w rozwijaniu sie a wzamian bende godnie reprezentowal kaln.
Jestem wierny i napewno was nie oklamie mozna na mnie liczyc .
[ Dodano: Czw Wrz 07, 2006 8:14 pm ]
to znaczy ze mam jeszcze raz wszystko od nowa napisac??
Wiem, ze nie jestesmy kolkiem literackim, ale przydaloby sie zebys uzywal interpunkcji ( przecinki, kropki itd bo trudno bez tego domyslic sie o czym pisales) i sporo literowek ktore kloja w oczy.
Jesli chodzi o sama historie postaci to tez wiele nie wymagamy, ale przydaloby sie zebys cos o sobie powiedzial ( sobie znaczy o postaci. ale o sobie jako graczu tez nie zaszkodzi). Dla przyk?adu jaki jest twoj charakter, twoje cele, przyzwyczajenia, dlaczego chcesz byc Blade Dancerem, jakich masz znajomych, itd. itp.
I jak dla mnie troche za krotkie i malo tresciwe. Praktycznie z podania wiadomo tylko tyle, ze masz ponad 20 krag i chcesz zostac Blade Dancerem.
I na koniec radzilbym zebys jeszcze raz przeczytal regulamin, praemyslal wszystko i napisal podanie od poczatku bo w tej formie i z ta trescia to nie przejdzie.
kurde... poczytaj podania w archiwum, zobacz jak one sa napisane i na litosc boska przepusc tekst ktory chcesz nam zaprezentowac przez worda, bo bledy ortograficzne w twoim podaniu az kluja w oczy
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 1:14 am
Napisz mi ile masz lat w realu, naprawde to musi byc ciekawe i wiele wyjasniac.
Swoja droga, to wyglada jak prowokacja...
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
kurde... poczytaj podania w archiwum, zobacz jak one sa napisane i na litosc boska przepusc tekst ktory chcesz nam zaprezentowac przez worda, bo bledy ortograficzne w twoim podaniu az kluja w oczy
A co to da ze przez worda przepusci? jak na @ bedzie wam pisal "ziomy dajcie party chcem jutro miec drugom klase "
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum