No coz, po blizszej rozmowie z tymi panami
mozna stwierdzic, ze im zalezy, a ja moge byc za
_________________ I am the second.
Alone in a faceless crowd.
A human caught,
in monochrome dreams.
I scream to wake up.
My voice drowns deep underground.
Only the dead can hear me.
See me!!
------------------------------------------
old RO aka ChaOs
...jak przez mg³ê...ale jakbym widzia³ wczoraj Mortissa w Giran w s³u¿bie innego klanu.....ale mo¿e sie mylê.......a mo¿e to ju¿ wiecie
_________________ " Jam dzielo wielkiej , sprawiedliwej reki
Wyniosla mnie z gruntu potega wszechwladna
Madrosc najwyzsza, milosc pierworodna
Starsze ode mnie stwory nie istnieja
Chyba wieczyste, a jam niepozyty..."
<Ith> ja tam uwa¿am ,¿e mo¿na braæ tych dwóch.I tak czê¶æ rekrutów odpada podczas procesu "kszta³towania" ,ale ci co zostan± s± potem najczesciej dobrymi klanowiczami
<Ith> nic nie tracimy werbuj±c w ten sposob
<Ith> ludzi trzeba wychowaæ a nie oczekiwaæ ,¿e zwerbujemy gotowcow z wyrobionymi pogl±dami
jaki¶ problem do moich decyzji -> prv Lotu
jak kto¶ chce siê jeszcze wypowiedzied¼ to ma czas do jutra, wtedy podejme ostateczn± decyzjê
_________________ I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars: We are here. We are waiting.
pozdrawiam
Diva
http://www.enneagram.pl/ - słynne jedynki ze skrzydłem dwa: Gregory Peck, Margaret Thatcher, Jane Fonda, Hillary Clinton, Sidney Poitier.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
Klasa: dominator/arcymag/silver ranger
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 5:33 am
dobra...
zlapcie mnie lub dive....
_________________ GREENPOWER "Idąc cmentarną aleją, szukam Ciebie, mój przyjacielu! Odszedłeś, bo byłeś słaby, jak suchy liść..."TSA - 51
Rhol [Usunięty]
Wysłany: Sro Paź 18, 2006 9:42 am
Um no Mortiss chyba za bardzo Cie nie z³apie, Lee Tobie te¿ nie wiem o co chodzi...
Ahrimad, pokaza³ jak na talerzu, ¿e konto rakocy zosta³o ponownie zbanowane, czyli konto Mortissa. Pierwszy ban mia³ miejsce przed 11 pa¼dziernika, w tym topicu Mortiss napisa³ z data 11 pa¼dziernika, ¿e ju¿ zosta³ odbanowany i niby sprawa wyja¶niona, jednak Eliot 12 pa¼dziernika zbanowa³ go ponownie pewnie za posiadanie dwóch kont. I jest perm ban, wiêc raczej siê nie zg³osi....
Sojusz KaranGurth poki co nie posiada ustroju demokratycznego, jak sie zmieni to napewno ktos to oglosi, poki co moje veto obowiazuje (dotyczy obu panow i niezaleznie od tego czy bany beda zdjete). Znoszenia veta tez nie ma. Wszystkich ktorzy jednak chcieli by robic po swojemu zapraszaja inne sojusze. Koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum