WC nigdy za wiele ale Roghar ma racje.Wst±pi³em do klanu jak mia³em 40lvl i od tamtego czasu zgin±³em 30 razy?a nabi³em 2pvp?? :p
Ale dobra nadal jestem ZA, ale taka moja rada zrób sobie spokojnie 40lvl i questa bo jak bêdziesz w klnie to ciê bêd± co chwilkê zabijali i odechce ci siê 2 profy
ale jak chcesz teraz to proszê bardzo
Gohul nie martw sie, ja nabilem 1 pvp. Na EG, na jakims kolesiu na subie, ktory smoczka koksal...
Nie wiem czemu 4 innych mi nie policzylo A sam jak sie ta wojna zaczynala mialem 51 lvl.
A poniewaz sesja sie zbliza to sporo mnie nie bedzie, choc poki co wychodzi na to, ze z ksiazka to ja siedze... na sygnaturce...
Ale wstep w tym roku prosty
[ Dodano: Sob Sty 06, 2007 3:50 am ]
Inne roczniki to mialy kiepsko, teraz liberalnie bedzie. Zobaczymy zreszta.
Zdjecie z komnaty zarzuc, wysil sie na krotka historie samej postaci to byloby cudnie.
Patrze: klimat, klimat, klimat, w jakie papierowe rpg grasz? ;]
@Rhazziel dla mnie wazniejsze jest to co dana osoba reprezentuje soba w samej grze niz kilka slow na forum. Dla mnie podanie to tylko gra slow.... ocenili je inni i w wiekszosci przypadkow pozytywnie [na Athallusa i Vishara wzalem mala poprawke bo to zli ludzie sa]....wiec wysunelem zaproszenie.
Zanthara [Usunięty]
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 1:03 pm
Belhar stwierdzil,ze dolaczy do MG jak zmieni profke na Warcryera : ) Tak wiec mysle, ze temat mozna zamknac. Zglos sie do mnie lub do Roghara jak bedziesz gotowy : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum