Wysłany: Czw Lut 02, 2012 12:15 am [Odrzucony] Pented
bug
Oryginalna wersja napisał/a:
Cześć wszystkim
Damian jestem (lat 20) z Lublina. W grze jestem spellsingerem. Dlaczego wybrałem tą postać? Nie wiem do końca, może dlatego, że lubię grać postaciami magicznymi o dużej szybkości rzucania czarów, a z tego co wiem to SPS jest postacią najszybszą, lecz traci trochę na dmg… Teraz na grę poświęcam 4h dziennie, a nawet więcej jak się nudzę bo mam ferie, wiadomo po feriach do szkoły (4 technikum) to tak z 2h dziennie będę grał w weekendy więcej oczywiście. W L2 gram z miesiąc, jestem noobem w potocznym języku ale to się powoli zmienia. Posiadam mikrofon i słuchawki Ts3 też, ventrilo oraz skypa do wyboru do koloru, z chęcią mogę wchodzić i podyskutować. W rzeczywistości zajmuję się informatyką pisze programy jak mi się cholernie już nudzi ;D a tak to lubię ścigać się na lodowisku lubię jazdę na nartach i ogólnie zimę ale nie taką jak teraz że -20 aż z domu się nie chce wychodzić ;/. Tak przeczytałem regulamin i akceptuje go w pełni. Mam fajnego brata co najwyżej bo siostry nie mam co do dziewczyny to nie mam, żony tym bardziej. Dziękuję za przeczytanie mojego podania i proszę o pozytywne rozpatrzenie, pozdrawiam was w szczególności Seleviusa ;D.
Pented (64lvl)
Ostatnio zmieniony przez Algor Czw Lut 02, 2012 1:47 pm, w całości zmieniany 6 razy
Klasa: sama w sobie
Wysłany: Czw Lut 02, 2012 12:34 am
Forma podania.. Powiedzmy że odbiega od standardów, ale większość informacji wymaganych jest zawarta. Ankietę oczywiście wywaliłem, bo.. Właściwie co ja będę się tłumaczył ;]
Swoje zdanie na twój temat zachowam narazie dla siebie, niech się inni wypowiedzą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum