Wysłany: Wto Lut 21, 2012 12:29 pm Poprawa wydajnosci systemu bez formatowania.
Mam strasznie zawalonego windows 7 i taki problem, ze gra mi strasznie tnie. Gram na najnizszyh detalach i mampproblem z poruszaniem sie po Aden. A pvp wyglada tak, ze zanim ztargetuje wroga to przewaznie leze marwy.
Gram na laptopie ktorego uzywam do pracy. Formatowanie dysku nie w chodzi na razie w rachube z obawy przed utrata czegokolwiek (przy formacie zawsze zapomina sie zrobic jakis backup i pozniej jest problem).
Jak poprawic wydajnosc na potrzeby L2 bez formatowania dysku i utraty jakichkolwiek danych?
miałem ten sam problem. ja zrzuciłem sobie wszystkie dane i spis programów na dysk przenośny, zrobiłem formata kompletnego, wszystko sobie wgrałem tak jak było i teraz L2 może nie hula i tańczy ale działa na tyle dobrze, że pvp to nie problem
Nie, to ja się formatować nie odważę, bo zawsze coś przeoczę. Kiedyś przygotowywałem się do formatu w taki sposób, że przez miesiąc zapisywałem sobie na kartce wszystko co mi się przypomniało i trzeba skopiować przed formatem, a i tak po jakimś czasie okazało się, że o kilku rzeczach zapomniałem.
Do głowy teraz przychodzą mi dwa rozwiązania:
Kupić nowy dysk i na nim zainstalować od nowa system, a stary zachować na wszelki wypadek i podłączać go na USB.
Albo (w laptopie mam 2 dyski) na drugim dysku zainstalować osobny czysty system + sterowniki + L2 + mumble, fraps itp. Trochę byłoby to niewygodne bo aby pograć w L2 musiałbym resetować kompa ale jakoś bym to przebolał. Tylko nigdy tak nie próbowałem i nie wiem czy coś takiego da się zrobić? BTW L2 lepiej chodzi na Windows 7 czy XP?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum