Reven mia³a cie¿kie dzieciñstwo, jej ojciec Templariusz Shilen by³ bardzo wymagaj±cy, kiedy matka zosta³a zamordowana podczas powrotu do domu, ojciec sie za³ama³ przekaza³ opiekê nad jedyn± córk± przyjacielowi a zarazem jednemu z najlepszych rycerzy i wyruszy³ szukaæ winnch ¶mierci ¿ony.Reven ba³a siê, nie zna³a nawet imienia jej nowego opiekuna, kiedy pierwszy raz pojawi³ siê w domu oniemia³a. Zobaczy³a mrocznego elfa który by³ znacznie starszy nawet od jej ojca.Starzec nakaza³ a¿eby Reven zwraca³a siê do niego panie i szybko zabra³ j± na ty³ domu,zobaczymy czego Cie ojciec nauczy³ powiedzia³. Szybko sie przekona³a ¿e starzec tylko wygl±da niepozornie, chwile trwa³a wymiana ciosów kiedy wytr±ci³ jej miecz z rêki i przewróci³ na ziemie. Mija³y miesci±ce, Starzec by³ pod wra¿eniem, tempo w jakim uczy³a siê jego podopieczna sztuki walki by³o imponuj±ce. Pewnego ranka kiedy Reven przygotowywa³a siê do treningu, wpad³ mroczny elf by³ bardzo zdyszany, nie umia³ wykrztusiæ ani s³owa, kiedy siê uspokoi³ powiedzia³ ¿e jej nauczyciel poszed³ wraz z innymi rycerzami na bagna zmierzyæ siê z band± ludzi okradaj±chych star± kaplice Shilen, pod któr± bawi³a siê kiedy by³a ma³a. Reven zna³a skrót do kaplicy, Idziemy ich wesprzeæ powiedzia³a chwyci³a za miecz podarowany jej przez ojca i wybiegli, kiedy dotarli na miejsce przed oczyma ukaza³o sie im pole bitwy, wszêdzie le¿a³y zw³oki ludzi i elfów, nigdzie jednak nie by³o cia³a nauczyciela, a kaplica by³a zniszczona. podesz³a pod kaplice ¿eby przyj¿eæ siê zniszczonym pos±gom, kiedy siê odwróci³a zobaczy³a jak jej towarzysz pada na ziemie z strza³± wbit± w plecy.Posypa³ siê grad strza³ w jej kierunku, odskoczy³a za pos±g i wbieg³a do kaplicy. Nigdy siê do niej nie zapuszcza³a to by³o zakazane miejsce, kiedy siê zatrzyma³a nie s³ysza³a ju¿ odg³osów pogoni.Ta kaplica by³a inna ni¿ wszystkie w jakich dot±d by³a, wydawa³a sie przera¿aj±ca. Us³ysza³a g³os Reven! to mój mistrz rozpozna³a g³os od razu, pobieg³a w strone sk±d dobiega³ g³os. Wpad³a do ma³ej komnaty gdzie le¿a³ starzec, dobij mnie powiedzia³, zosta³o na mnie rzucone zaklêcie, czuje jak ¿ycie ze mnie uchodzi. Starzec jêcza³ z bólu, to bedzie twoja ostatnia próba, prosze zakoñcz moj± mêkê. Reven bez wachania zatopi³a ostrze w sercu starca. Kiedy wysz³a z kaplicy nikogo nie by³o tylko rozk³adaj±ce siê zw³oki. Kiedy wróci³a do domu spakowa³a siê i odesz³a nie ¿egnaj±c siê...
gram w L2 3-4h dziennie interesuje sie botanik±,samochodami,lubie dobrze sie bawiæ mam 20lat.
Ostatnio zmieniony przez Lee Sro Lut 21, 2007 11:44 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wiec, ja jestem ZA. Moze mloda ta elfak, ale bardzio klimatyczna i podjerzewam, ze wniesie klimat w nasze szeregi. Zapytacie dlaczego... trenuje siebie mojego suba i spotykam ja. Troche czasu ze soba spedzamy (jak jestem wolna) i wydaje mi sie, ze jest odpowiednia kandydatka, tym bardzije, ze powiedziala, Jej klan to, jak to Lotu okresla, "klan muminkow". Chce nas wspierac w walce, wojny i siege. Jest spokojna ::jezor::
Mloda jest, ale mysle, ze nauczy sie szybko wszystkiego
Ostatnio zmieniony przez Silea Wto Lut 20, 2007 9:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
Spitherux to nasz bohater z 30 na 40 wbijal 2 tygodnie, wprawdzie napisal ze gra kilka godzin dziennie ale nie napisal w co
Co do motywacji (z poprzedniego podania) i historii nie mam zastrzezen, tylko czy faktycznie potrzebny nam kolejny tank...
"I tak to już jest, przyjacielu. Tak naprawdę, one chcą Ciebie tak samo, jak Ty ich.
Wymagają jednak jednego: byś przez moment je zainteresował. Byś nie dukał, nie pocił się i nie czerwienił.
Byś nie szukał słów, nie milkł w nieodpowiednim momencie, byś sluchał, kiedy one mowią i mowił, kiedy one chcą sluchać.
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Klasa: King Bruce Lee Karate Mistrz
Wysłany: Sro Lut 21, 2007 12:21 am
Za, bo MeowMeow jest przeciw.
_________________ Nie rycz mała, nie rycz, ja znam te wasze numery.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
_________________ Kiedy wnoszê do lasu znój mego ¿ywota i twarz tak nie podobn± do tego co le¶ne, widzê otch³añ co skoml±c w gêstwinie siê miota i rozrania o sêki swe ¿ale bezkresne.
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 2:08 pm
Chyba nie mamy o czym rozmawiaæ.
Twoje łzy lecą mi na koszulę z napisem: King Bruce Lee Karate Mistrz, King Bruce Lee Karate Mistrz!
a czemu jakis mlodziak na 52 lvlu ma isc do KG tylko dlatego ze jest twoim znajomym Silea? nie dosc ze to podanie jest zlozone w dziale BD, nie dosc ze jest ono przecietne to jeszcze jakies warunki stawiacie?
KG NIE MA normalnej rekrutacji wlasnie dlatego zeby NIE PRZYJMOWAC takich rekrutow tylko znane/stare postacie i tyle
jak dla mnie albo idzie do BD albo nara, najlepiej mogl powiedziec w grze jak mu sie pojawilo zaproszenie do BD od Grota ze mu sie pochrzanilo i ze to nie ten klan gdzie chce isc
komedia panowie i panie ;]
To takie proste.
Ha, gdyby to bylo takie proste, Ty byś miał co wieczór inną dziewczynę, a nie ja."
Wysłany: Czw Lut 22, 2007 3:51 pm
Wybacz Silea, ale skoro kto¶ sk³ada 2 podania do BD, z którego jedno totalnie spieprzy³, zosta³o mu darowane. Sk³ada drugie... Wszyscy daj± mu szansê bo zostaje zarekomendowany przez Ciebie. Teraz okazuje siê, ¿e tylko tobie znany SK na 52 ma do³±czyæ do KG. Wybacz, jestem przeciw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum